2009. szeptember 28., hétfő

Harc

Ja, az elet csupa kuzdelem.
Jelenleg eppen a Child Benefittel, ami ugye a csaladi potleknak felel meg, es amit ugye mar honapok ota lemondtunk Magyarorszagon, itt pedig meg honapok ota nem kapjuk. Eloszor jott a kodosites, hogy erre lehet akar 26 hetet is kell varni... Baszod, fel ev !?!?!? Mire ?!?!?!?
Utanna meg a zuhany. Jott 1 level, hogy nem vagyok ra jogosult, mivel nincs meg a Home Office-os Worker Registration-om. Erre telefon, mi az hogy nincs meg? Ja, ez szombaton volt, sehol 1 ertelmes hivatalnok, majd telozzak maskor. Telo kov. heten, majd visszahivnak 5 napon belul. Telo ma, majd hivnak ma vagy holnap. Telo a Home Office-hoz, kb. 10 perc varakozas utan sikerul beszelnem valakivel. Miutan 10 percig nem talal semmit, utanna csak megtalal, minden rendben, mehet a residing. Ra 3 ora mulva Child Benefites hivas. Nincs meg a Home Office-os regisztracio. Mondom megvan. Nincs. DE. NEM. DE. NEM. DE!!!!!!! Most beszeltem veluk, DE!!!!!!!!!
Nekik azt mondtak nem. Most akkor ki a hulye? Ja, az eredeti levelen: 30 napig fellebezheto. No mondja, akkor utannaneznek, nehany heten belul hivnak. Nehany het, mi????????? Mondom es akkor a fellebbezes? Mar nem kell, most ez igy van jol. Kinek?!?!??!
Szal igy allunk a csaladival. Illetve igy nem. Frissites nehany heten belul.....

Nincsenek megjegyzések: