2008. február 6., szerda

Melo

A mai napom azzal tellik, hogy varom, mikor hivnak es hova kell mennem dolgozni. Mivel mara nem igazan akarnak munkat adni, holnapra adnanak, de a holnap + nekem kell. Nem 1xu.
Megtortent az elso eroszakos cselekmeny itt kint. (Mar nem velem, en azon mar tul vok. Nem tom, irtam-e rola de kb. 1 honapja a Victoria central(a Sainsbury's-eknel 2 fajta jelolessel talakoztam eddig: Local:kis vacak bolt, -500fok, 1 or. Central:nagy bolt, minden franko 1v.tobb or) dolgoztam, tarsam ABDUL, es bejott 1 reszeg. Namarmost a ficko magyarazott mindenkinek, es ezt elegge hangosan tette. A fonok 1 fiatal srac volt, mondta, hogy kiserjuk ki a reszeget. Elealltunk 2en, elkezdtunk menni fele, o + szepen kihatralt a boltbol, de meg hangosabban kiabalt. Erre kijott a boltvezeto srac, es mondta, hogy ok, ez eleg, hivja a zsarukat. Erre a reszeg agressziv lett, es 1 "Fucking muslim" felkialtassal eloszor +rancigalta Abdult, majd + akarta utni.
Na, ez mar nem jott ossze neki, mert ahogy hatrahuzta a kezet az uteshez, mar 4en ugrottunk ra.
Mi 2en, + 2 srac a bolt szemelyzetebol. Ameddig a zsaruk kiertek, a pasi a foldon fekudt, mi + rajta. Ez kb 15 perc volt, kar, hogy nincs fenykepem rola :))))))))). Szal, kijottek a rendorok, elvittek a reszeget. Majd fel ora mulva kijott 2 gyalogrendor felvenni a vallomasokat. Eloszor adtam vallomast angolul, hat nem 1xu! Azota jott 1 level, mivel szemtanu vok, lehet, hogy kell majd mennem birosagra is... Hat ennyi az en sztorim.) Szal az 1ik baratomat alon vagtak. Ez eleg gaz, a ceg le sem szarta... Nesze neked, halj + 6 £ert.....
Ja, meg fozni kellene vmit, a 3 csikremell kint olvad....
MAR CSAK 19 NAP !!!!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: