2009. március 1., vasárnap

Marcius

Nocsak, azt vettem eszre, hogy fel honap elment blogolas nelkul. Igen, igy nehez, hogy amikor nem dolgozom, busszal Hemelbe megyek. Hogy mi tortent azota?
Eloszor is talalkoztam 1 megelhetesi okoskodo angollal. Szal elmentunk szobat nezni, kicsi, franciaagy, hmmmmmm. Ki lehet cserelni az agyat 2 simara? Ki, de aztan megse... 1, masfel honap.Hmmmmmmmmmm.. Aztan elojott az ar. Akkor 400 font lenne 1 honapra, de mivel 2en lennetek, akkor 600ra gondoltam. Hahahahhahahahahhahahahaha.
Milyen vicces. Mondtuk is neki, hogy 700ert mar 2 szobas kecot veszunk ki, nem 1 szobat.
Igy is lett. Gyors netes nezelodes, majd ez lett volna az elso.
Sajna hetfon reggel az ugynoksegben kozoltek, hogy csotores miatt legalabb 1 honapig nem kiadhato. Meg is neztunk sok masikat jopar ugynoksegtol. Ra kellett jonnunk, hogy az internet nem mindig hasznalhato ezugyben, mert sok lakast fent hagynak, ami mar elment, csak a reklam miatt, hogy menj be, aztan hatha kiveszel 1 masikat.
Meg is tetszett 1, most azt intezzuk.
Tegnap letudtam utolso munkanapom cegemnel. Hala az egnek, ugy nez ki, vege a biztonsagi oros eletnek. Majd lesz valami mas...
Lennek kepek is, de kezd benepesulni a keco, es valaki 1folytaban tolt a netrol, igy nincs eleg savszelem feltolteni a kepeket. Nem baj, elinditok en is 1 letoltest....

Nincsenek megjegyzések: