2008. október 22., szerda

Megint hetfo

Ne feljetek, nem maradtatok le semmirol, nem a jovobol irok, csak megint majdnem ugyanaz tortent. Kezdes az Oxford Circuson, majd 2tol masik bolt megint. Csak most nem a fonokkel, hanem a fiaval. De a fia lazan veszi a dolgokat. 2tol 9ig vagy 1 orat is ott volt a boltban. Ugyhogy en is lazan vettem. Ennyi.
Hazafele jovet a buszon mar 1re tobb es tobb karacsonyi kirakatot latok....
Csak nem kozeleg az unnep? En + azt sem tom, hol leszek meg akkor...
A masik, amit ma +figyeltem, az az, hogy az arabok + ilyen 7foknal is kint ulnek a kavehazak teraszan, fujjak a vizipipat, isszak a kavet es kozben jolesoen beszelgetenk. Hat tudnak tarsasagi eletet elni, az mar 1X biztos! 1 ilyen vizipipazast 1X majd en is +ejtek, de csak akkor, mikor megint meleg lesz. Errol az osszetartas jutott az eszembe. Ugy ott vannak a lengyelek is, akik irtak is 1 ujsagot, hogy hogyan huzzuk le angliat. Ebben reszletesen elmagyaraztak mindent, mit hogy kell csinalni, hogy a legtobb penzt le tudd gombolni. Ezen persze az angolok fel is haborodtak.(Lehet, hogy ezert az ingyenbusz, csak menjenek haza...) Es itt vagyunk mi, kis orszagunk szulottei. Mondjuk a magyarok is irhatnanak ujsagot, csak az az lenne, hogy: Hogyan huzzuk le a magyarokat, praktikus tanacsok magyaroknak. (Tisztelet a kivetelnek......)
Szemely szerint en igy erzem, latom a dolgokat itt. Ha valakinek mas a tapasztalata, irjon...
Nem ertem, mi miert nem tudunk osszetartani. Hogy mire is gondolok? Pl. en regebben a biztonsagi melo legaljat csinaltam. Alltam 1 elelmiszerboltban. Jartak be mas orok is mas cegtol, akik irodahazakban dolgoztak. Kozzuluk probalt 1 lengyel srac segiteni, majd kesobb kiderult, hogy a ceguknel 3 magyar is van, akik oda jartak vasarolni. Ja, es ok is a Chubbnal voltak anno.
Eszerint tudhattak, hogy magyar vok, de semmi reakcio. Ez van....
U.i.: Mostanaban paran +jegyzik, hogy kicsit faradtnak tunok. Ja, eleg csak a bejegyzesek kozzeteteli idejet +nezni....

Nincsenek megjegyzések: