2008. november 19., szerda

Gazdasagi valsag London

Ahogy en latom legalabb is.
Akik nyomon kovetik a blogot, olvashattak azt a 2 elmunkast, akik fel napig szerelt be 1 zarat az ajtoba. Szal, itt Londonban meg sok ilyen logos melo van, amit angolok toltenek be.(Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden angol logos.) Pl. (sott foleg(ide 1 megjegyzes kovetkezik, szal van 1 bank, muxik, minden rendben, aztan elengednek 5000 embert a banktol, es a bank muxik tovabb rendesen. Szal ezzel csak azt akarom mondani, hogy k*****a nem ertem, akkor addig mit dolgozott az a 5000 ember?!?!?!?!?)) a bankok.
DE, jott a gazdasagi valsag, es 1re masra engedik el az embereket. Eloszor jottek (sott meg mindig jonnek) a bankok, most mar az epitoipari cegek is beallnak a sorba. Es gondolom nem a lengyel melost engedik el, aki maga +csinal 2-3 ember munkajat, hanem kezdik a logosokkal. (Akik jarnak a H&Mekbe is ejszaka dolgozni. Na, 2 ember 1 fel oras munkaert kap 2 teljes sott, teljes ejszakai bert!!!)
Ez 1 ideig nem lesz gond, mert a szocialis vedohalo itt nagyon muxik, talan tulsagosan is, de ez majd 1 masik cikk lesz. Szal a szegeny otthon maradtak jol elelnek a segelybol.
DE amennyiben ez a valsag tovabb melyul, akkor allam bacsi ra fog jonni, hogy nem bir mindenkit eltartani, igy kenyszeriti oket majd, hogy dolgozzanak. Es itt fog jonni a problema.
Most angolt nem nagyon latsz pl. a vendeglatasban vagy a boltajtoban, mint biztonsagi or. De ha kellesz nekik dolgozniuk, akkor ok lesznek az elsok az allasra, nem a bevandorlo. Ja, igy is erosodnek az idegengyullolok. Mondjuk ezt csak az ujsagbol tudom -hala az egnek-.
Szal ezzel csak azt akarom mondani, ha ki akarsz jonni, kezd el tanulni a nyelvet, plusz legyen valami plusz a tarsolyodba, tudd, hogy mit akarsz es legyel kepes kuzdeni erte.
Uff, en beszeltem.

Nincsenek megjegyzések: