2008. november 24., hétfő

Suru

Marmint a napjaim, meg ez a bejegyzes is az lesz.

1,
Enblog: Ha kulfoldikent hivatalosan dolgozni akarsz Angliaban, akkor szukseges regisztraltatnod magad a Home Officenal. Ez most asszem 90£. A zset 1x kell perkalni, de ahanyszor munkahelyet valtasz 1 ev alatt, annyiszor kell regisztralnod magad. A regisztracionak meg kell lennie az uj munka elkezdese utan 1 honappal. Hat ez amit en nem tettem meg, csak kesve. De ma megerkezett a regisztracios bizonylatom, elfogadtak :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).
Amugy ennyi, mivel kozben lejart az 1 ev es mar nem kell regelnem tobbet. Ez amugy azert kell, hogy kesobb igenybe tudd venni a szocialis juttatasokat. Meg hogy ne vagjanak meg 100£ buntire.
2,
Kezdes Angliaban 3.
Kozbiztonsag.
Had ne kellejen utanna neznem, hogy hany fiatalt oltek meg ez evben Londonban. Sztem ez koszonhato az itt divo nevelesi modszernek is, de ez van. A fiatalok olik egymast, neha eme szorakozasukat kiterjesztik kulonbozo mas korosztajra is.Olik oket is. DE mindemellett a mult heten valamit furcslatam 1 no, majd rajottem mi az. Lazan 1 kb 40es 50kgos no setalgatott a Regent Streeten 1 apple taskaval a vallan, amiben ujonnan vasarolt apple macbookja figyelt. Senkinek eszebe sem jutott letepni a taskat es megpattani vele a tomegben... Ennyit errol.
3,
Apa mit eszel (iszol)?
Hat kerlekalasan Passion fruit, azaz Maracuja. De nem vok elhalva tole, kicsit savanykas, tehat lehet, mar tulerett. A magja erdekesen ropog, engem az egesz leginkabb az egresre emlekeztet... Ha valakit erdekel az ara, 3 db 1 £.
Hat igen, nem tul guszta languszta....
De csak elfogyott.

Nincsenek megjegyzések: