2008. november 3., hétfő

Majom nyelv

Este csoppet faradtan erkeztem haza, de csak sikerult elhuzni az idot ejfelig. Akkor lefekudten es azota nem alszom, csak szenvedek... Ugyhogy ugy dontottem, majd 1 ora mulva ujra probalkozom.
Tehat. A kovetkezo tortenetet 1ik baratomtol hallottam.
Adva van 1 kb. 50 eves szinesboru fazon, aki nemreg vandorolt be a UKba. Az angolja nem hogy nem tokeletes, de csapnivalo. Valahogy aztan elhelyez(ik)kedik a Chubbnal, es elkuldik ejszakara epuletre felugyelni. Mert ott ugy nem kell olyan sokat dumalni. Nade. Ott vannak ugye a melosok, akik alltalaban echte angolok. Ezek ossze is zorrentek a mi jo munkasemberunkkel, aki a kovetkezo szavakat hasznalva kuldte el oket a fenebe: Tunjetek innen a majom-nyelvetekkel!
A jomunkas-embereink meg is jegyeztek a baratomnak, hogy nehany afrikai ugy csinalja, hogy iderepul 1 papucsba, polo, short, majd elso utja a WCbe vezet, ahol osszetepi az utlevelet es leengedi a klotyon, es innentol az Angol allam babaskodik felette. Hazakuldeni nem tudjak, mert nem tudjak, honnan jott. Igy kap kajat, szallast, ruhat, munkat.
Nem tom ebbol mi igaz, de erdekes.................

Nincsenek megjegyzések: